Så valpade Ösa natten till i dag, 9/3. Sju välskapta valpar, två hanar och fem tikar. Efter ett break efter första valpen kom hon igång igen och det flöt på ganska frekvent och hon var klar vid 07,30-tiden. Så nu vilar friden i lådan, hon putsar och ställer med dom och i övrigt vilar hon ut. Ösa är en duktig mamma, det vet jag sedan tidigare. Bilder nedan.

 

Så löpte Ösa, (e SUJCH Around Head Over Heels u SJCH Kärråsens Offelia) och det blev en resa ner till Värmlands Nysäter där hon blev parad med Kärråsens David den 7/1. Ösa har Exelent på utställning i ungdomen. Hon är tidigare ostartad på drevprov (men gjorde 30-40 min som ungtik) men har fått stå tillbaka för mina övriga hundar. Då hon för några veckor sedan gjorde ett skall och var efter några hundra meter förstod jag att det var något fel, så det blev penicllinbenhandling för halsen och i nästa släpp gjorde hon 53 minuter med perfekt återgång. Sedan började hon löpa efter någon dag. Hon hade en kull med Äcko i fjol som är 14 månader nu, där de generellt klarar timmen i nuläget. Så nervös för jakten är jag inte. Så blev det en sista minutenstart den 29/1-16 med 40 minuter och ett tredje pris under inte allt för trevliga provbetingelser vädermässigt.

Och faktum är att hon är synligt dräktig redan vid 4 veckor, så det kan nog bli "full kull"

David (e SJCH Mossdalens Esso u SUJCH Kärråsens Rippa) startade på drevprov i fjol med resultatet 1+2 Rå. Efter rejält full tid blåstes han in på fullt drev och på 2:a priset hade han självman återgång. Således ytterligt välfungerande. Detta kominerad med hanns mycket goda typ  och utmärkta päls gör att jag ser fram emot en riktigt bra kull. David ligger i den så kallade D kullen med synnerligen välmeriterade helsyskon. Se drevprov 14-15-16    

David

Ösa

 

Parningen

Med ett klick blir bilderna större

 

Hanen Qubik

Hanen Qrille

Tiken Qarin

Tiken Quarry

Tiken Qaisa

Tiken Quinta

Tiken Quilla

Kommentar
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)