Kullen nu 5 veckor med foto i gallerihanteraren nedan. Klicka på bilderna för större bilder och gå med pilarna

 

Kullen tre veckor, de tre hanarna till vänster och tikarna till höger

Ungtiken Kärråsens Super Smilla f 2017 har parats med Trippel champion Gold-Queens G-Q Back In Black den 8/1 och 10/1 2020.  Smilla efter SUJCH Kärråsens Äcko o undan J Kärråsens Ösa erhöll Exelent i unghundsklass under sommaren och är en vältypad tik med utmärkt hårlag.

Jaktligt kom hon lös några gånger valphösten 17 med 20-25 minutersdrev på både älg och rådjur. P g av min höftoperation och omoperation hösten 2018 kom hon inte lös över huvud taget. Men i år har jag jagat med henne och hon har gått stadigt framåt med som bäst 4-5 drev omkring timmen. Efter att ha varit mildväder i vecktal fick jag till en domare som kunde döma på helgen (19/1 arbetar i veckan) och givetvis fick vi kallgrade och barfrost och hon var sig inte alls lik. Dolade med upptaget på ett stött rå som drog rakt ut och hon bröt efter 12 min och åter i löpan. Ett riktigt bra upptag följde men inte heller detta ville vara med och leka utan drog rakt ut och hon bröt 1,4 km bort efter 33 minuter, och jag ville inte utsätta henne för mer tasslitage utan vi tog kväller.

Efter att ha fuskat med maten en vecka ha hon nu lagt ut lite och är absolut dräktig, så håll tummarna för en lätt valpning och "full kull"

Så har valparna kommit, 3 Hanar varav en riktig svarting och 2 tikar

Mor och barn befinner sig väl .  Bild nedan 

Super Smilla nedan

Trippel ch Gold Queens G-Q Back In Black

Parningen

 

 

Valplådan

Hane 1 v sida

Hane 1 h sida

Hane 2 h sida

Hane 2 v sida

Hane 3 v sida

Hane 3 h sida

Tik 1 h sida

Tik 1 v sida

Tik 2 h sida

Tik 2 v sida

Kommentar
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)