Utställningssäsongen 2015

 

Då mina hundar i mångt och mycket är färdigmeriterade kommer 2015 bli en mellansäsong för min del.  Dock kommer jag att redovisa när uppfödningens hundar "sticker ut" och meriterar sig.

Den 23/8 begick junioren Kärråsens Kalle sin utställningsdebut i Ljungskile, och det gick mycket bra. Exelent i jun kl, 2:a i junkk och CK. Utmärkt.      Så ser han ut.

 

S & N Jaktchampion, SF & N Utställningschampion Kärråsens Zenta dök upp i Ransäter dagarna två i slutet på juli. Det ändade i CK och Cert och Svenskt utställningschampionat på lördagen på Basset Mellans utställning. På söndagen blev det ånyo CK på SKK-utställningen och dessutom Cacib, så nu är hon Nord o Int Utställningschampion. Ja duon Kärråsens Zenta och husse Stefan Henriksson Hanö Finland har verkligen gjort det bra. Tack för att du fullföjt och stort GRATTIS till dej och din familj.

Uppfödaren, Sefan och stjärnan Zenta

I juni var Zenta i Norge, Hokksund och blev Norsk Uch

Petitklubbens rasspecial i Värnamo där den unge, 4,5 månader gamle Kärråsens Kenzo blev BIR Valp. Han är efter Around No Problems och Kärråsens Ämmy.

 

 

 

Det fortsatte med Jaktchampion Käråsens Estelle som vann jaktklassen med Cert på Frösön i maj.

 

 

Och i juni med S & N Jaktchampion  Kärråsens Zenta från Hangö i Finland. Den gode Stefan Henriksson tog flyget till Norge och Hokksund 6/6 och lyckades i sitt uppså att få ett Norskt Cert. Hon är ju sedan tidigare Finsk utställningschampion och numera också Norsk. Bra jobbat Stefan.